onsdag 10 mars 2010

5-års dag


Idag fyller lilla skruttan 5 år!
Att det redan gått 5 år är ju helt otroligt!
Vi har inte haft kalas ikväll eftersom jag jobbade till halv 6 och jag skulle dessutom inte ha orkat haft nåt kalas. Så det blir på fredag istället! För dottern spelar det nog ingen roll, så länge hon får paket. :)

Har sovit jättedåligt tre nätter nu och känner mig helt slut.
Visst både dottern och katterna har haft del i det dåliga sovandet, men inte bara. Jag vet inte, men jag har så himla svårt att somna om om jag måste gå upp av nån anledning på natten. Hur ska man lära sig det? Att somna om lätt menar jag.

Nu ska jag slöa framför tv:n. Somnar antagligen där. Borde väl gå och lägga mig i sängen istället före jag somnar på soffan.
Lägger in en bild på dottern när hon var riktigt nyfödd.

3 kommentarer:

 1. Förlåt, jag skulle ju ringa och gratta Flisan, men det kom en Scott emellan. Han är fortfarande här och blir ända till fredag. Vi tar honom med, när vi kommer till er. Jag får ge en extra kram till Felicia, när vi kommer. Hon får ju ett jättestort paket a alla fall. Hoppas hon blir glad. Kram från en skamsen mormor

  SvaraRadera
 2. så söt =) började fundera, att jag kommer inte riktigt ihåg henne som riktigt liten, men sen kom jag ju på att jag var i sverige den våren så klart...
  men 5 år sedan, tänk att det gått så fort!

  Ses i morgon =)

  SvaraRadera
 3. Mormor: Det är ingen fara! Hon är så glad över dockskåpet så det är nog bortglömt... :)

  SvaraRadera