söndag 26 december 2010

Julen kom och gickJulen har varit och farit!
Julafton for jag och dottern till mina föräldrar. Mannen måste jobba i år och jag saknade honom såklart. Det är inte riktigt jul utan att hela familjen är samlad. Men ibland blir det så och huvudsaken är att dottern var nöjd.
Givetvis bänkade sig hela familjen framför Kalle Anka. Sen blev det mat, som vanligt äter man alldeles för mycket av allt.
Tomten tittade givetvis förbi till barnens lycka!
Dottern var jättenöjd med alla sina julklappar så tack alla för julklapparna!
Bästa julklappen var nog ändå en barbiedocka som spelar musik, dottern var helnöjd!
Jag fick inte så många julklappar i år. Endast 3 stycken faktiskt, men jag är nöjd ändå. Dom jag fick var jättebra! Fick en jättegosig filt som genast måste användas. Dock har både dottern och ena katten tyckt att den var så himla fin så dom snyltat på den. :)
Den bästa julklappen var nog ändå den som jag och mannen fick av lillstrumpan (syster). Det var egentligen en kombinerad bröllopspresent och julklapp. Hon hade lagat en bok från vårat bröllop! Massor med fina bilder och rolig text till! Jag blev nästans lite rörd! Tack så jättemycket syster! :)

Juldagen firades även den hos mina föräldrar. Pappas syskon och några av mina kusiner var över. På pappas sida är det alltid släktträff på juldagen. I år var inget undantag. Alltid kul att träffa släkten. Men även då blir det mycket gott att äta! Jag rullade hem...

Idag har jag dock svettats ut all mat och godis. Det snöade i natt och eftersom mannen är på jobb så är det lilla jag som får skotta snö då. Jag suckade och förbannade snön en aning och tyckte att det nog fick räcka nu med snö.

Dock blev det ingen bebis den här gången heller och det svor jag lite över på julafton. Men men vad kan jag göra?! Fortsätta försöka antar jag!
Blir nog att ringa gyn efter nyår tror jag...

God fortsättning på er!

2 kommentarer:

  1. Nu när ÅT-bloggen är stäng och jag faktiskt har flyttat så försöker jag bli bättre på att kolla bloggar utanför...för nu är vi ju alla utanför!
    Så nu har jag besökt dej och kommer nog tillbaks snart igen :)

    SvaraRadera
  2. Låter bra det! Ser fram emot flera besök! :)

    SvaraRadera