tisdag 7 december 2010

Sverigeresan

Jaha man kom hem till slut efter en mycket lång dag i Sverige.
Eftersom det var självständighetsdagen igår så var vi ju inte direkt ensamma på båten, men det hade jag heller inte räknat med. Det var så mycket bilar så Rosella gick ut senare och blev 35 minuter sen till Kapellskär. Dock gungade det ganska bra på vägen dit och det var en del som mådde dåligt. Eftersom vi hade dottern med så satte vi mest i lekrummet, men där var det så många barn som blev sjösjuka och det var fruktansvärt varmt där inne så vi valde att sitta ute i korridoren istället. Dottern ville ligga ner en stund och sa att hon mådde lite illa, hon har aldrig blivit sjösjuk förut, men nån gång ska väl vara den första.
Men tyvärr skulle det visa sig att det inte bara var sjösjuka. När vi kom till IKEA tänkte vi att vi äter lunch först innan alla andra ska äta lunch. Men då började dottern säga att hon hade ont i magen. Vi tänkte att hon först var så hungrig att hon hade ont i magen eftersom hon ätit så dåligt till frukost, men sen ville hon gå på toa och då var hon lös i magen. Jaha tänkte jag...Men eftersom mannen oxå varit lös i magen på morgonen men sen inte haft nåt annat så tänkte jag att det säkert var nåt liknade. Men vi fick springa på toa med henne flera gånger under dagen och när vi kommit till Norrtälje så spydde hon. Hon spydde en gång till när vi körde mot Kapellskär och sista gången hon var på toaletten var när vi kommit ombord på Rosella och efter det så verkar det som hon blev bättre för sen lekte hon hela resan hem och hon har sovit hela natten. Hon har ätit lite idag och druckit mycket, men hon är ändå inte riktigt pigg eftersom hon är ganska förkyld också. Lilla pluttan.
Jag måste i alla fall säga att hon är hemskt duktig, hon hinner alltid säga till på förhand att hon ska spy. Det underlättar väldigt mycket, speciellt när man inte är hemma och kanske inte har så himla mycket extra kläder med.
Trots att dottern inte mådde så himla bra, så fick vi på nåt sätt nästan allting handlat som vi skulle ha. Pengar gick det i alla fall och hela familjen har skidkläder och även lite julklappar fick vi köpta.
Nu måste jag gå upp på vinden och hjälpa mannen med tapeterna...
Ha det gött!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar