måndag 20 december 2010

EnsamDottern har åkt till mormor på 2 dagar.
Det känns tomt!
Hur kan en liten människa fylla ett så stort tomrum? (blev det där en konstig mening? kanske ni förstod vad jag menade i alla fall).
Det är inte så ofta som jag har henne borta, men dom gånger hon är borta så blir jag helt rastlös och vet inte vad jag ska göra. Det finns ju alltid saker att göra, saker som jag kanske inte gör när hon är hemma, men ändå så vet jag inte riktigt vad jag ska börja med och i vilken ända.
Jag undrar ofta vad jag sysselsatte mig med när inte hon var här och sysselsatte mig?!
Man hade helt enkelt ett annat liv då, man kunde tänka bara på sig själv och göra precis vad man tyckte precis då när man kände för det. Det går inte mera, men jag har aldrig, aldrig någonsin ångrat att jag skaffat barn. Hon gör verkligen livet värt att leva, även om vi inte alltid är överens och vi kan vara sura och arga på varandra, men det hör ju till. Hon är det käraste jag har och jag vet inte vad jag skulle göra utan henne.
Jag hoppas att jag kommer att få flera små som kan skänka mig ännu mera glädje, att dottern får ett syskon.
Om det är nånting jag önskar mig just nu så är det ett till barn. Det står högst upp på min önskelista!
Dottern frågar ofta när hon ska få ett syskon, jag har försökt förklara, men hur ska man förklara bra för en 4-5 åring att hon/han aldrig kanske får syskon?! Och man vill ju göra allt för sina barn....


3 kommentarer:

 1. Kram på dig, vännen! Önskar att det fanns något man kunde göra för er!

  SvaraRadera
 2. Vad fint du har skrivit :) och även om Nova bara är 3 veckor, undrar jag vad jag sysselsatte mig med när inte hon var här ?!
  Och jag håller verkligen alla tummar för att det ska komma ett litet syskon till Felicia :) hoppas hoppas!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Tack både Jenny och Pernilla! :)

  SvaraRadera