söndag 31 januari 2010

Vart tog den här dagen vägen?


Alltså vart tog den här dagen vägen?
Vi steg inte upp speciellt överdrivet sent i morse och jag tyckte vi var duktiga som var ute redan efter 11 på förmiddagen. Men timmarna har bara flugit fram idag.
Först var vi och skrann vid skolan, var ingen annan där förutom en som vi lurade dit...hehe. Men dottern var inte alls på humör för att åka skridskor idag fast hon sa att hon ville fara och åka. Hon bara satte sig ner eller kröp runt i snön runtomkring. Inte så kul tyckte jag, men så kan det vara ibland. Vi var väl där en stund, men sen gick vi hem igen, då med en mycket knarrig dottern som klagade på kallt om fötterna.
När vi kom hem ville dottern gå in, men jag var tvungen att skotta snö annars skulle det bli så himla jobbigt att skotta det om det kommer mera snö. Men hon gick in och jag blev ute och skottade. Gjorde nog av med nån kalori i alla fall, för det tog ju en liten stund det där.
När jag kom in var klockan redan över två så vi åt lite mellanmål och sen spelade vi lite spel. Efter det vattnade jag lite blommor och vek lite tvätt. När jag gjort det insåg jag att klockan redan var 4 och jag snart måste börja med middagen.
Och det var då jag tyckte att dagen bara runnit bort.
Skönt att det idag har varit lite humanare temperatur ute. Dom senaste dagarna har man ju inte riktigt velat vara ute p.g.a just kylan. Man förfryser tår och näsor och snoret klibbar fast i näsborrarna.
Vad jag förstått så ska kylan stanna ett tag till. Alltså jag har gärna vinter men då ska det vara mycket snö som nu, men det behöver inte vara så mycket kallare än -5. När det blir över -10 börjar det bli lite väl kallt!

Igår var jag på kalas till mamma. Hon fyllde 55 år!
Träffade två av mina 6 fastrar med respektive också. Alltid trevligt eftersom jag inte träffar dom så ofta.
Mina brorsbarn var där också. Lille S, som inte är så liten mera, han är bara för gullig alltså. Han är nu 10 månader och börjar bli så där härligt rolig. Skulle kunna sitta och titta på han hur länge som helst.
Vill också ha en liten bebis igen, min lilla skrutt är ju snart 5 och alltså ingen bebis mera även om hon vill låtsas vara det ibland.
Lägger in en bild på lille S, den är från hans dop i somras.

3 kommentarer:

  1. ja vissa dagar bara flyger iväg...

    SvaraRadera
  2. dom är för söta dom små liven...

    SvaraRadera
  3. Jo, han är för söt Skrutten

    SvaraRadera