tisdag 19 januari 2010

En dyr dag med lite motion...

Idag har vi rännt på stan halva dagen. Hade lista på allt vi skulle göra.
Vi började med att fara till Sviby och hämta ett paket på posten, bildelar till volvon.
Sen for vi vidare till Gottby tapet & matt. Beställde tapeter till dotterns rum och det andra sovrummet som ett eventuellt blivande barn ska bo i. Svårt att bestämma tapeter till nån som inte finns. Blev en neutral tapet som man sen kan sätta en bård eller så på.
Måste bara berömma Tuija (?) på Gottby tapet & matt. Hon kan verkligen det där. Hon ger förslag och säger vad hon tycker skulle passa. Till skillnad från andra ställen där man knappt ser personalen.
Sen vidare till Motorcompany för mer bildelar till volvon. Sambon fixar nu så snart kanske jag har bil igen. Eller bil har jag ju haft, men jag har bara inte fått köra med den p.g.a en viss besiktningsman som bara måste vara lite extra petig med en sak som egentligen inte var så stor gerj men som blev en stor grej...hmmm...ja men iaf snart ska jag väl kunna köra igen..hoppas jag!
Sen bar det iväg till Sportcenter för att kolla skrinnskor (hur stavas det egentligen?). Det var lite folk i butiken, men fast det blev personal ledig så var det ingen som kom och frågade om vi ville ha nån hjälp. Efter ett tag kom det i alla fall en kille och frågade om han kunde hjälpa till. Det var främst skrinnskor till dottern vi letade efter, men dom hade minsta storleken 35 och det fanns inte begagnade heller där. Vi for alltså vidare.
Blev City sport och cykel istället och där kan man kalla det service i alla fall. Han är alltid glad och hjälper till. Vi hittade faktiskt ett par nya till dottern för en ganska rimlig peng, dom hade begagnade där men alla var för stora. Även sambon fick sig ett par nya och han bytte även in sina gamla. Jag trodde att skrinnskor var jättedyra, men jag tyckte inte att det var så farligt dyrt.
Sen blev det minimarket och nya inneskor till mig. Jag ska ju börja träna imorgon och jag kom på att jag inte har några inneskor alls. Även dottern hade växt ur sina stövlar så det blev ett par nya såna också.
Sen skulle sambon ha några grejer som han behövde när han skulle fixa bilen och sen blev det iväg hem.
Efter vi ätit lite efter vi kommit hem bar det av till skolan för att åka skrinnskor. Sambon fick jätteont i fötterna efter bara en liten stund men jag och dottern åkte på. Jag skrann nog i 40 minuter utan att få speciellt ont i fötterna, konstigt nog. Dottern var väldigt duktig för att åka andra gången. Dom åkte på dagis en dag och hon tyckte det var så kul. Det gick inte så fort för henne, men hon trippade långsamt fram och försökte faktiskt. Jag har tyvärr inga bildbevis för jag glömde ju kameran.
Var rktigt skönt att vara ute en stund med mycket kläder och hålla sig igång, vi måpste absolut fara igen snart.
Imorgon ska jag med alla mina kolleger och prova på lite switching. Vi ska börja gå på onsdagmornar och prova på lite olika träningsformer. Bara för att komma igång lite. Dom flesta är positivt inställda faktiskt. Jag är väldigt positivt inställd, jag tycker det är bra att vi ska få träna på onsdagmornar tillsammans. Oftast är man så trött på kvällarna när man slutat jobbat så man inte orkar fara på nåt, men som det känns nu ska jag verkligen skärpa mig och hålla igång lite. Idag åkte jag ju skrinnskor i 40 minuter så det var allt lite träning i alla fall.
Oj nu blev det långt! :)

5 kommentarer:

 1. jag vet inte om de är nåt fel på bloggen eller om du skrivit typ ryska, kan inte läsa va de står...

  SvaraRadera
 2. Det stavas skridskor, ser jättekosntigt ut men jag har kollat upp det(eller Hampus har kollat upp det och informerat mig när jag atvat fel). Och när jag ändå är här och petar på ord så heter det Gottby matt & tapet, inte tapet & matt. :)
  Ses imorrn! Då ska det brännas fett! :D

  SvaraRadera
 3. heja heja...roligt att få prova på olika träningsformer. Jag var på step på avancia i lördags men det var inte för mig. Tyckte programmet var för rörigt. Finns annat att träna där tack och lov =) Core på fredag

  SvaraRadera
 4. skridskor stavar man de Kul att Felicia gillar att skrinna. hälsa från mormor kram

  SvaraRadera
 5. Till Dorran: Jag har inte skrivit på ryska. =) Men kanske texten var lite onödigt liten.

  Till Madde: Tror faktiskt att det heter Gottby tapet & matt. Tro det står så på skylten. Men det låter konstigt det gör det.

  SvaraRadera