lördag 23 januari 2010

Typiskt!

Suck alltså! Jag och vännen L hade bestämt att vi skulle äta middag tillsammans idag. Vi har inte träffats på skitlänge och jag skulle verkligen vilja snusa lite på min gudson. Men icke blev det idag heller. Dotter började klaga på ont i magen igårkväll, men jag tänkte att det bara var nåt övergående. Hon verkade ändå ganska normal. Men i morse vid 04.30 måste hon upp och spy. Jippi...nooot!
Så idag har vi bara varit hemma. Blev ju ingen skridskoåkning idag heller då p.g.a spysjukan. Hon har nog varit uppe idag och lekt och jag har inte fått gjort nånting annat än spela och leka med henne. Hon har t.o.m ätit lite mysli och nån surskorpa, druckit lite blåbärssoppa och hon ville ha lite godis. Men efter hon ätit lite godis och druckit saft så sa hon att det blev tokigt i magen igen, så riktigt bra är det inte. :(

Var på switching i onsdags från jobbet. Riktigt kul faktiskt! Skulle kunna tänka mig att gå på det faktiskt. Tog kanske inte i så mycket som jag skulle ha kunnat, men eftersom det var första gången och jag verkligen inte gjort nånting alls på 4 veckor minst och jag dessutom varit förkyld i flera veckor och fortfarande inte är helt hundra frisk så tog jag i sådär lagom. Men jag tog i tillräckligt för att ha träningsvärk dagen efter. Mest hade jag ont i rumpmuskeln och armarna, främst biceps.
Nu är jag peppad att träna mera, så nu ska jag bli medlem på Avancia har jag tänkt och jag vet att vännen L och även några på jobbet följer med om jag vill ha sällskap. På jobbet har vi eventuellt tänkt fara på nåt corepass också. Känns bra det här!

Usch vad slapp man är idag. Sambon är duktigt rastlös just nu. Måste nog hitta på nåt nu!
Ha det!

3 kommentarer:

  1. vi får höras i veckan och bestämma en träff på avancia snart =)

    SvaraRadera
  2. åh nej.. hoppas du o ken klarar er. Och ta inte med nåt sånt där till jobbet tack. Sandra var hemma med magsjuka idag, både hon o Benji.. :(

    SvaraRadera
  3. hoppas dottern frisknar till snabbt..de skönt o komma igång me träningar igen.

    SvaraRadera