fredag 29 januari 2010

Kallt och ensamt

Blev just ensam. Dottern for i väg till kusinerna. Hon blir där över natten för jag ska jobba imorgon och sambon skutta i väg på jobb imorse. Efter jobb imorgon blir det kalas hos lilla mamma.
Hoppas att det är lite varmare ute imorgon. Idag har det varit lite väl kallt. Måste titta två gånger imorse när jag kollade temperaturen...den visade då -18 grader. Huga då vill man inte klä av sig och hoppa i duschen direkt, fast visst det är ju varmt i duschen, men inte när man kommer ut därifrån.
Hoppas det inte blir allt för kallt i sängen i natt, när varken sambon eller dottern är hemma. Får väl ropa på katterna för dom vill inte vara ute just nu. Dom har varit inne hela dagen och huset är intakt faktiskt. Men den lille Ragnar vet man ej hur det går. :) Han kan bli lite lätt rastlös om han är inne för länge och inte har sprungit av sig lite energi. Men som sagt, alla hushållspappersrullar och toapapper var hela, inga blommor på golvet. Det enda jag städat upp är en hög med kattsand som han sprättat utanför lådan. Duktig kisse!

Är ganska skönt att vara ensam ibland, men just nu skulle det nog vara ganska gosigt att ha dottern eller sambon hemma och krama på. Nu ska jag se hur duktig jag är på ordpussel, ska kolla på miljon lotteriet ett tag.
Trevlig helg!

1 kommentar:

  1. hörde att vädret tänker hålla sig så här kallt ett bra tag till...bäst att ladda upp med ved så man kan elda och ha det mysigt =)

    SvaraRadera