söndag 1 maj 2011

Konstiga drömmar

Den senaste tiden har jag haft väldigt underliga drömmar.
Den ena avlöser den andra liksom.

Dröm 1: Jag blev jagad och sen kidnappad och inlåst i nåt gammalt stort skjul där jag sen försökte ta mig ut. Plötsligt dyker det upp nån gammal klasskompis från högstadiet. Har inte riktigt klart för mig vad han gjorde där, om han skulle rädda mig eller om det var han som kidnappat mig.

Dröm 2: Är på skidsemester med åtminstone två av mina bröder. Tror att min man var med också. Plötsligt skidar vi in i en butik men skidar genast ut därifrån genom en annan dörr. Verkar som det var nån sorts genomfart på nåt sätt. What?

Dröm 3: Jag ska på zumba med min gamla konfirmationspräst som ledare. Han försöker visa mig ett steg som jag i verkligheten kan utan problem. Jag minns på nåt sätt att jag tänkte där i drömmen att det här steget kan jag ju hur bra som helst, varför vill inte mina ben lyda nu. Mitt i allt ska vi baka pepparkakor på detta zumbapass och det känns lite konstigt att stoppa i sig en massa kakor när vi är där för att träna. I alla fall slutade passet med att vi såg på film.

Drömde även i natt en konstig dröm men den kommer jag faktiskt inte ihåg. Man kan ju bara undra vad dessa drömmar betyder. Nån som kan drömtydning?

2 kommentarer:

  1. mamma har drömtydningsböcker, du får komma hit och läsa lite :)

    SvaraRadera
  2. jo jag vet att hon har, men jag tror inte jag blir så mycket klokare av dom faktiskt... =)

    SvaraRadera