fredag 6 maj 2011

...

Är trött! Har varit det hela veckan, somnat på soffan flera kvällar vid 22-tiden.
I morse vaknade jag vid 6-tiden och sen somnade jag aldrig om innan klockan ringde.

Känner mig lite nere.
Känner på mig att det inte blev nån bebis den här gången heller. Jag vet ju inte säkert ännu, men det känns bara som det. =(
Man ska väl inte ta ut nåt i förskott och man ska väl försöka vara positiv, men ibland är det så svårt.
Jag borde antagligen inte ha haft så stora förhoppningar, jag menar bara för att jag sköljt igenom "systemet" och ätit lite hormoner så betyder det ju inte att det "biter på" på första gången. Men jag vill ju vara positiv men ibland blir man ju faktiskt bara besviken när det inte blir som man trott.
Jag känner mig värdelös som människa, jag kan inte ens skaffa ett syskon till min älskade dotter. Kanske det är meningen att det ska vara så, vad vet jag, men jag kommer aldrig någonsin att acceptera att jag inte kunde ge min dotter ett syskon.
Okej, jag kanske tar ut allting i förskott, men just idag känns det så, som att jag inte kommer att få flera barn.
Har du gett upp? undrar säkert ni nu. Nejdå, det har jag inte, inte än, men just såna dagar som den här så känns det så. Det kanske bara är att sluta tänka på det och leva livet med bara ett barn.
Jag vet att det är många där ute som inte ens har fått ett barn och har försökt mycket mycket längre än vi har och jag känner verkligen med dom, men det gör inte min vilja mindre. Jag vet precis hur dom känner sig och jag hoppas att alla där ute som vill ha barn också får det!

Idag: nere, värdelös, trött...

4 kommentarer:

 1. jobbigt med en skitdag hörru vännen. Förstår att det känns förjävligt ibland. Nu ska vi hoppas på att det blir en bäbis snart, jag vill snusa bäbis =)

  SvaraRadera
 2. Tack vännen! Jag hoppas oxå på bäbis snart! Kram

  SvaraRadera
 3. :-)))
  http://nikky-c.blogspot.com/

  SvaraRadera
 4. Låter banalt, men det är bara att kämpa vidare. Känner med dej, och håller tummarna. Kram mamma

  SvaraRadera