torsdag 5 januari 2012

Sjukdomar hit och dit

Jaha ja kan konstatera att vi avslutade året med magsjuka och började det nya året med flunsa.
Inte roligt! :(
Dock var det bara dottern som insjuknade med magsjuka, men lilla stackarn var jättedålig och jag tyckte sååå synd om henne... Hon började spy natten till onsdag, alltså 28 december, och spydde hela natten ända fram till klockan 11 på förmiddagen. Både jag och mannen kastade in vitpepparkorn och kände oss lite halvkonstiga i magen hela onsdagen, mannen for dessutom på jobb den dagen. Men både jag och mannen klarade oss från magsjukan trots att dottern låg mellan oss hela natten.
Nåja hon frisknade i och vi kunde fara till vänner på nyårsafton, jag var lite orolig att vi skulle ligga sjuka detta nyår oxå, men det blev ju bra.
Tills i tisdags, alltså den 3 januari, då fick jag samtal till jobbet att dottern hade 38 graders feber. Jaha ja, det var bara att börja flytta kunder och fixa om på bokningslistor. Tur som var kunde farmor ha dottern tills jag slutade jobba den dagen iaf. Men igår och idag har jag varit hemma. Man känner sig lite ensamstående ibland, men så är det att leva med en sjöman.
Idag är dottern feberfri men hon är rätt snorig fortfarande, lite för mycket för att fara till dagis idag, dessutom hade hon lite feberstegring i gårkväll så dom skulle inte velat ha henne till dagis ändå, lika bra att hålla henne hemma så hon får vila upp sig ordentligt.
Själv har jag nåt i halsen som inte är bra, men än så länge har det inte blivit nåt mer. Mannen däremot hade iaf igår både ont i halsen och frös och ont i huvudet.
Vi får hoppas att resten av året inte bjuder på så himla mycket sjukdomar...

2 kommentarer:

  1. ja det har ju inte varit mycket bättre hos oss med sjukdomarna, nu hoppas vi att vi alla ska hålla oss friska LÄNGE =)

    SvaraRadera
  2. tråkigt med alla sjukdomar :/ bara att ta nya tag ;)

    SvaraRadera