tisdag 27 december 2011

Oj oj...


Här har det inte hänt mycket på flera veckor.
Har inte haft motivation eller ork till att skriva nånting här på ett tag. Känns lixom onödigt att skriva en massa tjafs som ändå ingen läser, eller tycker är intressant att läsa.

Julen har varit och farit trots bristen på snö och kallt! Måste ju allvarligt talat säga att det inte alls kändes som julafton när jag vaknade på julaftonsmorgon. Även om det blev en bra dag med mycket mat och skratt. Nu är jag så less på julmat så idag lagar mannen pizza till middag.

Julafton firades här hemma i år. Mina föräldrar, mina tre yngre syskon, mannens föräldrar och hans 2 bröder och mannens mormor och morfar var här under kvällen med oss. Sammanlagt var vi 14 stycken. Precis som det ska vara på julafton!

Juldagen firades hos mina föräldrar och då var även min äldre bror och hans tre barn med och min mormor och morfar (mannens familj var inte med ). Det blev en ganska slapp dag med godis, glögg och mera julmat! Vi åkte hem relativt tidigt eftersom vi alla vara ganska trötta.

Annandag Jul åt vi middag hos mannens mormor och morfar. Gissa vad vi åt? Just det, julmat... Nu är jag sååååå trött på julmat och vill inte se nån förrän nästa år.
Dessutom får det vara nog med allt godis och kakätande.
Det har varit alldeles för mycket kakor och godis och alldeles för lite träning den senaste tiden, måste bli ändring på det.

Nu ska jag jobba tre dagar och sen är det nyårsafton. Ett nytt år igen!

Önskar alla mina läsare ett riktigt GOTT NYTT ÅR!

1 kommentar: