torsdag 30 juni 2011

Händer både det ena och andra...

Tiden räcker som vanligt inte riktigt till!
Började jobba igen i måndags efter en 2 veckors semester med ganska dåligt väder, i alla fall för det mesta. I måndags var det strålande sol och varmt och har varit det sen dess. Som att det inte tog emot att gå på jobb ändå. Nåja, det brukar bli bättre bara man kommit sig dit, vilket det gjorde även den här gången.

Senaste helg var det ju midsommar och den firades som vanligt på Bastö på stugan med vänner och bröder och en syster. Vi hade som vanligt väldigt trevligt och fruktansvärt roligt! Barnen var med hela kvällen och lekte snällt. Barnen gick och lade sig först och sen trappade vi av en efter en. Jag gick och lade mig lite efter två på natten. Karlarna höll i gång längst med lite för mycket konjak och kom och lade sig vid halv 5 tiden. Dom mådde som dom förtjänade dagen efter! Sätter in lite bilder från midsommarhelgen bara jag fått in dom i datorn.

Den här veckan har mest bestått av planerande inför helgens 30 års kalas. Det är inte bara en och två saker som ska ordnas. Just nu hoppas vi på bra väder!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar