tisdag 8 februari 2011

Kors och tvärs

Vi började dagen med att ta oss till skolan och åka skridskor. Vi var lediga, men dom skulle från dagis så då passade vi på. Dottern är lite osäker ännu, men hon trippar liksom fram på skridskorna. Och hon försöker väl få nån sorts balans.

Sen blev det lunch och efter det in till stan och till Gottby. Vi började med Gottby matt & tapet. Hälsade på duktiga Tuija (stavar hon så?!). Vi skulle köpa tapeter till vårat sovrum på vinden, men dom tapeter som vi hade sett ut för längesen hade utgått. :( Nåja vi tittade på andra istället. Och hittade en helt annan färg än vi först hade tänkt oss. En lite beigebrun med blommor i lite silvermetallic som blir som en fondvägg och sen en helt vanlig omönstrad lite metallicgrå. Hittade även en tapet som hon hade på hyllan och som var lite billigare som hade utgått som vi tänkte sätta som fondvägg i allrummet uppe på vinden. Det tar sig, sa pyromanen! :)
Sen for vi in till stan och handlade diverse tilbehör på Färg & Tapet, sen Lisco och kolla om det fanns några böcker kvar att handla efter bokrean. Hittade bara åt dottern.
Sen var det Sparhallen som gällde för att handla mera detoxmat.
Har nu klarat av 5 dagar. Går som en dans det här. :)
Dock är jag igen lite snorig och jag hoppas att det inte blir nåt mera så jag måste avbryta detoxen. Verkar som den här förkylningen inte vill ge med sig i första taget. Suck!

Ikväll var vi en liten kortis till skridskobanan igen. Dottern ville så gärna prova igen och så ville hon visa pappa hur duktig hon var. Vi var där bara en liten stund, det var så himla kallt i vinden. Kanske vi far en stund imorgon igen.
Roligt när dottern vill själv.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar