tisdag 11 januari 2011

NU...

...har jag ringt gyn och bokat tid för ännu ett samtal med musdoktorn angående den ofrivilliga barnlösheten. Eller den sekundära barnlösheten som det heter, eftersom jag redan har ett barn. Jag var dit senast i februari förra året. Fick tid först 21 mars men jag ska försöka lägga alla tankar kring det åt sidan tills dess och hoppas på att naturen sköter det av sig självt så jag slipper fara till gyn. Jag vill vara positiv men eftersom det inte hänt nåt dom senaste 2½ åren så lär det ju inte hända före 21 mars...
Men men POSITIV var det! :)

10 kommentarer:

 1. hoppas att naturen sköter sitt så du kan avboka besöket =)

  SvaraRadera
 2. Good on you! Och lycka till hos musdoktorn! :) Kram!

  SvaraRadera
 3. Åh, vad bra! Om ni har väntat 2,5 år kan väl inte 2 månader vara hela världen. Jag är säker på att de får ordning på er! =)
  Kramar!!

  SvaraRadera
 4. Linda: Ja det hoppas jag med.
  Jonna: Tack! :)
  Jenny: Nä det har du väl rätt i, men du vet ju den som väntar på nåt gott väntar ALLTID för länge. ;) Nä jag tror nog att jag ska orka vänta två månader till... Kram

  SvaraRadera
 5. Hej Pamela!
  Hittade nyss hit, kul med ny blogg att läsa!
  Mindre skoj dock att läsa om syskonönskan som ännu inte lyckats.
  Ni har visst försökt ett tag och har säkert fått tips till ve och förbannelse. Men, har du testat att äta b-vitamin?
  Jag och mitt ex försökte få barn och jag har endometrios och han kunde inte få barn så vi måste försöka med provrör. 4 stycken blev det med bara missfall som resultat.
  Några år senare tyckte en psykläkare att jag borde ta b-vitamin för det var för lågt värde av det i kroppen, och några månader senare blir jag med barn. Jag är ju helt säker på att det var vitaminerna, även om det kanske bara gav med sig ändå. Man vet ju aldrig. Kan vara värt ett försök!
  Hoppas hur som helst att det löser sig för er!

  SvaraRadera
 6. Hej Marianne!
  Det tipset har jag faktiskt inte fått. Men jag har ju ätit dom där multivitaminerna som man ska äta när man vill bli gravid och när man är gravid. Du skrev att du och ditt ex försökte få barn, då antar jag ju att det inte var han du fick barn med nu?! ;) Ibland hjälper det att byta partner bara har jag fått höra. Men det är ju inte ett alternativ för mig eftersom jag just gift mig. :)
  Är ledsen att du behövde gå igenom fyra missfall. Jag är väl lyckligt lottad som inte behövt gå genom det, för det kan inte vara kul. Men är glad att höra att du nu fått en liten prinsessa! :)
  Jag hoppas ju själv på att allt kommer att lösa sig för oss också. Man måste väl ha tålamod bara.
  Kram

  SvaraRadera
 7. Nä partnerbyte känns nog inte som ett alternativ! Håller tummarna för er!
  Det var 'bara' 2 missfall jag genomled, dom 2 andra äggen fäste helt enkelt inte. Ett jäkla skit med allt sånt, samtidigt som det är helt fantastiskt vad man kan göra.

  Kram!

  SvaraRadera
 8. Tänker på er och hoppas allt löser sig!! Kramar till er!

  SvaraRadera
 9. Jag gör ju som jag brukar, rekommenderar alternativvård...kan hjälpa i många fall!
  Håller tummarna för er!
  Det är bara att öva vidare :)

  SvaraRadera
 10. Jeanette: Tack! :)
  Susy: Har faktiskt inte tänkt tanken med alternativvård, men kanske man skulle pröva det. Tack för att du håller tummarna, det kan behövas verkar det som. Och jo det är bara att öva vidare.. :)

  SvaraRadera