lördag 22 januari 2011

Gå i ide???Jag tycker faktiskt att alla sjukdomar kan gå i ide nu.
Dottern blev igår igen förkyld och har lite stegring. :(
Hon var ju för tusan just förkyld, nyårsveckan för att vara exakt.
Jag får hoppas att både jag och mannen klarar oss den här gången också. Jag har varken tid ork eller lust med att bli sjuk, men vem tusan har nu det?!
Vi hade såklart en del planer under helgen eftersom vi var lediga. Men alla planer har nu ställts in pga att dottern blev sjuk. Eventuellt ska vi fara och hälsa på kompisar imorgon, men det beror helt på i vilket skick dottern är. Hon har trots allt varit ganska pigg idag och lekt lite själv och vi har också varit ute i snön en stund. Hon ville gå till pulkbacken, men jag tyckte inte den var nån bra idé med tanke på att hon trots allt hade lite feber.
Usch vad jag är trött på alla sjukdomar nu!!!

Igår kom jag mig iaf iväg och träna. Skönt som bara den! Och det känns idag kan jag säga. Jag har ont både här och där. Mätte mig imorse också. Glatt överraskad blev jag när midjemåttet visade 3 cm mindre än för ca 3 veckor sen, låren var ½ cm mindre och vågen visade 1kg mindre. Och då har jag verkligen inte ansträngt mig med nånting. Fast jag kanske har ätit lite dåligt den senaste tiden så det kanske är därför. Men nu känns det iaf som att jag är på G igen...Nu gäller det bara att ta tag i det där sockerberoendet då...Lättare sagt än gjort!

3 kommentarer:

 1. Vad duktig du är! Jag har tappat motivationen helt verkar det som med att träna..
  Hoppas dottern blir frisk snart!

  SvaraRadera
 2. kanske du tränar bort alla sjukdomar nu när du är på G igen:) svårt de där sockersuget, när jag var i Norrvalla skrev jag under att inte äta godis, de har gått jättebra, bara för att jag inte vill komma dit igen o säga att jag ätit...du klarar de du också, plocka fram de envisa...

  SvaraRadera
 3. Tack Marianne! Jag försöker :).
  Dottern är på G igen, men dessvärre har jag ont i halsen idag, får se vart det leder. :(
  Och jo Dorita, jag måste väl plocka fram det envisa, för det vet jag ju att finns nånstans...

  SvaraRadera