söndag 9 januari 2011

Lite äckligt

Vi införskaffade en råsaftcentrifug igår, för att lättare kunna göra egna juicer av diverse frukt och grönsaker. Anyway, det var inte det som var äckligt!
Med den så fick vi en film som visade lite olika juicer och annat som kunde vara bra att veta när man skulle göra egna juicer. Vi slog oss ner och tittade på den.
Killen på DVD:n berättade där om en kille som varit vegetarian i 10 år. Och förmodligen dricker mycket egna juicer, eftersom han tog upp det hela på videon. Men i alla fall, den här killen var och gjorde en sån där kolonsköljning (tror det heter så), ni vet när man sticker upp ett rör i ändan och sköljer tarmarna typ. Ut kommer en bit kött! What? Killen hade ju varit vegetarian i 10 år och alltså inte ätit kött på 10 år. Är inte det lite äckligt? Att kött kan stanna i tarmarna så länge, det måste ju vara ruttet, eller?!
Efter det så är jag ännu mer inställd på att göra den där detoxen som vi ska köra nästa gång mannen kommer hem. Okej, jag har inte tänkt bli vegetarian, tycker för mycket om kött för att helt sluta med det. Men den här detoxen går typ ut på att rensa hela kroppen, men man får äta frukt och grönsaker hur mycket som helst. Vissa andra grejer får man äta begränsat av.
Men jag tror helt klart att det är bra att rensa kroppen på diverse saker lite nu och då.
Det är nåt jag tro att alla skulle må bra av helt enkelt!

1 kommentar: