tisdag 11 maj 2010

Utspridda inlägg...


Den här årstiden känns det som att inläggen här på bloggen tar lite paus emellanåt.
Men det får ni som läser stå ut med.
Har inte suttit vid datorn på en vecka, men det finns så mycket annat att pyssla med.
Jag dyker nog in här ibland och uppdaterar lite. :)

Överlevde helgen trots att jag inte visste hur jag skulle orka fira kollegan som fyllde 50. I torsdags hade jag ingen röst alls och hade telefonförbud på jobbet och kunderna fick prata så nickade jag eller ruskade på huvudet. Jag hade ju inte några andra fel så på jobb kunde jag vara.
Rösten är inte riktigt som den brukar ännu, men jag känner mig i alla fall så frisk att jag ska på zumba imorgon. Måste verkligen i väg och träna nu, känner mig som en flodhäst, har inte tränat på 2 veckor. Knappt varit på promenader. Skärpning!
Om vi går tillbaka till helgen så hade vi riktigt skoj! Även om jag var på väg hem vid ett tillfälle. Vi var på äventyrsgolfen och åt, men det var jättenojsigt där, massor med små fotbollskillar som pratade högt och sprang i dörren hela tiden. Och springet i dörren gjorde att jag fick jättekallt för jag satt precis vid dörren. Då kände jag att nä nu vill jag hem. Men när vi kom till arken så blev det genast roligare och jag for hem typ kvart över två. Då hade jag ont i fötterna efter att ha dansat nästan hela kvällen till 80 och 90 tals musik. Men kul hade vi!

Imorgon och på torsdag är jag ledig och då ska det städas och bakas hade jag tänkt. För den som inte vet så fyller jag ju år på lördag. Hela 29 år blir jag. Jisses! Känner mig inte speciellt gammal, men det är väl bara att inse att man blir bara äldre. Men man är ju så gammal som man gör sig, eller hur?! :)
Nu ska jag kolla in alla bloggar så jag håller mig lite uppdaterad.
Kram

2 kommentarer:

  1. 29 är väl ingen ålder. Jag känner mej ju inte gammal, och jag är 55

    SvaraRadera
  2. Nä inte känner jag mig gammal heller...=)

    SvaraRadera