lördag 29 maj 2010

Radera veckan?


Kan jag få radera den senaste veckan?
Den här veckan blidde inte alls som jag tänkte.
Eftersom dottern fick vattkoppor måndag kväll så har allt varit lite upp och ner.
Ingen av oss har sovit speciellt bra på hela veckan.
Dottern har varit duktig, men det har kliat mycket och hon har haft ont i munnen för att vattkopporna har sökt sig även dit. Vilket i sin tur har resulterat i att hon inte har velat äta och knappt dricka. Mycket gnäll har det varit och jag är fortfarande trött och skulle kunna sova en vecka i ett sträck!
Syster skulle vara här torsdag och fredag, men det slutade med att hon fick ont i magen och jag fick plötsligt ordna nån som kunde ha dottern några timmar på fredag och jag fick ringa kunder och flytta runt dom lite. Tur att dom var väldigt förstående och allt löste sig till slut. Dessutom dög det inte med vem som helst till dottern så det är tur att jag har några att välja mellan.
Det kändes bra på torsdagen som allt var på väg utför och jag ville bara sätta mig ner och lipa. Jag var så trött så jag kunde ha lipat för vad som helst. Jag pratade med sambon på torsdagen och lipade lite och önskade han var här.
Visst, nu har ju allt ordnat sig och allt skulle vara toppen bara jag skulle få lite mera sömn och dottern skulle vara helt frisk igen. Hon är mycket piggare idag och hon har faktiskt ätit både mackor, vindruvor och godis. Dom senaste dagarna har hon levt på glass och saft typ. Flera av vattkopporna har torkat så det närmar sig väl slutet nu. Samtidigt som det har varit jobbigt så är jag glad att hon haft det nu, så vi har det ur världen.

1 kommentar:

  1. gamle dorran29 maj 2010 12:51

    de tungt att va förälder när barnen är sjuka..hoppas ni får en bättre vecka nu...

    SvaraRadera