söndag 16 maj 2010

Tistlar och bakslag runt magen...

Idag började jag det extremt INTE roliga arbetet med att ta bort tistlar i gräsmattan.
Sambon gjorde ett försök att ta död på dom med gift, men tyvärr dog en del av gräsmattan också så det blir nog att gräva upp dom bara....
Det finns tusentals av dom, men jag försöker se det positiva i allt...Jag har ju i alla fall nånting att göra när jag är ute på gården...och är det sol kan man ju kanske få lite färg på samma gång! :)

Träningen har legat på latsidan den senaste tiden och kanske det varit en och annan kakbit för mycket och så har jag varit förkyld.

Tyvärr mätte jag midjemåttet och det visade att jag fått tillbaks 3 av dom 5 cm jag tappat i midjan. Suck! Varför ska allt sätta sig på magen för????
Nåja nu ska jag ta tag i det där igen. Jag har igen sagt att det absolut blir bara kakor och tårta på kalas och absolut ingen annan gång. Undrar hur många gånger jag sagt det?! Nu ska jag ta mej tusan hålla det....Och eftersom vi skaffat en såndär gymgrej hit hem så kan jag inte skylla på att jag inte kommer iväg till gymmet. Men dit ska jag nog försöka ta mig också.

Igår fyllde jag 29 år. Dagen var extremt varm och alla tyckte att det var för varmt. Konstigt hur vi människor aldrig är nöjda, antingen är det för kallt eller så är det för varmt. Vi satt i alla fall ute och fikade och jag vet inte hur det är med dom andra som var här, men i alla fall jag fick färg på ansikte, armar och bröst. Inte att jag brände mig, men det syns att jag varit ute. Det är märke efter klockan på armen.
Lakritskladdkakan blev godkänd! Så att ni vet... :)

Nu ropar just en dotter att hon är: FÄÄÄÄÄÄRDIG!!!

Sen är det läggdags för henne!
Kram på er!

1 kommentar:

  1. Tack för i lördags. Det var inte alls för varmt, det var skönt. Jag fick oxå färg av solen. Det var inte bara kladdkakan som var god, allt var gott.
    Min vikt och midjemått har oxå gått tillbaka ett steg. har nog även jag ätit lite för många kakor och förkylningen gör sitt, har inte kunnat träna som jag vill.
    Ha de bra

    SvaraRadera