måndag 15 februari 2010

Rykten är ledsamma... :(

Idag fick jag veta nåt som jag blev både förvånad och ledsen över.
En viss person påstår att jag skulle ha snackat skit om henne.
Hon säger att jag sagt att jag tycker att hon skaffade barnen alldeles för tätt och att hon inte ger nån kärlek till sina barn.
Va??? Skulle jag ha sagt det???
Dessutom tyckte hon väl oxå att jag tydligen ville vänta med nästa barn tills min dotter var 14.
Jag fattar ingenting och jag bara gapade när jag fick höra det.
För det första: Jag har aldrig sagt detta om henne, jag har väl aldrig ens sagt nåt illa om henne över huvudtaget.
För det andra: Vad skulle jag få ut av att snacka skit om henne?
För det tredje: Jag struntar väl i hur tätt eller långt ifrån hon skaffar barn. Det är väl upp till var och en när man väljer att skaffa barn. Sånt lägger inte jag mig i. Och hon borde ju inte lägga sig i när jag vill skaffa nästa barn för det är väl oxå upp till mig, eller?! Och dessutom kanske det är så att jag inte kan få fler barn, jag kanske inte har valt själv att ha så länge mellan mina barn. Hon borde verkligen inte säga såna saker när hon inte vet hur det ligger till.
Nu vet inte jag om den här personen har hittat på alltihop själv eller om hon fått höra det av nån annan. Jag tror att det var så att hon hört det nånstans, men då undrar man ju varför hon sitter och pratar om det.
Jag är inte arg på henne, men lite ledsen över att om hon nu inte hittat på det själv så borde hon ju inte fortsätta ryktet, speciellt inte när det inte stämmer.
Lilla Åland i ett nötskal. En negativ sak med den här kobben.
Folk pratar så mycket skit och hälften stämmer inte heller.
Det är ledsamt för den det drabbar.
Nu råkade det vara mig det drabbade, men jag försöker att inte tänka så mycket på det.
Jag vet ju att jag inte sagt det och det är huvudsaken.

Något positivt har jag ändå varit med om idag. Jag gjorde en kund som varit frisör. Den svåraste kunden man kan göra typ. Hon förklarade hur hon ville ha det och hon tyckte det var värre att gå till frisören än till tandläkaren. ( vilket jag har svårt att förstå, men i alla fall). Jag tänkte i alla fall att jag gör mitt bästa (vilket jag alltid gör) och så får vi se vad hon tycker.
Hon blev nöjd! :) Nån timme senare ringer hon, jag svarar och tänker nej nu är hon missnöjd. Men hon ringde faktiskt för att säga att hon var jättenöjd och hon var så glad för jag hade lyssnat på vad hon sa och det tyckte hon om. Hon gjorde mig jätteglad! Min dag var räddad! :)

2 kommentarer:

 1. Jag kan inte förstå att någon skulle tro att du sagt det!. Något sådant skulle du aldrig säga!
  Det är tråkigt att få höra sådana saker när man vet att de inte är sant!
  Och om den personen sen menar att du sagt att du vill ha nästa barn när flisan är 14??????? Bara det säger ju att mycket....

  Skit i snacket pamsan, även om det är svårt och man känner sig ledsen. Jag vet ju själv hur ledsen jag var i somras när jag ringde till dig (du vet ju vad det handlade om)...

  Roligt att dagen slutade lite bättre iallfall...tusen kramar till dig =)

  SvaraRadera
 2. Usch, det är inge roligt med felaktiga rykten, inga rykten alls, förresten. Det är tråkigt när man blir beskylld för nå`t. som inte stämmer. Men eftersom du har rent samvete, får du försöka glömma det. Det är säkert hon själv som mår sämst av det här.
  Kul i alla fall att du hade en nöjd kund idag. Kram mamsen

  SvaraRadera