tisdag 21 maj 2013

Sjukstugan fortsätter..

Ja här fortsätter sjukstugan...
Jag hostar fortfarande och känner mig väl annars bra, men inte så bra som att jag skulle kunna gå till gymmet så det får vänta ett tag till.
Milo kroknade på fredagen (17/5) med feber och ingenting var bra. Han skulle bara vara i famnen och han sov bara korta stunder, helst i famnen. Lördag skulle jag ha lite kaffe och tårta eftersom jag fyllt år och eftersom Milo verkade lite bättre på förmiddagen så kom det lite folk, men bara dom närmsta. Han var dock inte bra på eftermiddagen och var jättegrinig och hade fått hosta som man riktigt kände hur ont det gjorde i hans lilla hals när han hostade. Det skar i mammas hjärta att höra honom. Sen var han lite bättre igen på kvällen och sådär har det hållit på sen dess. Man tror att nu är det nog på väg att bli bättre, men nej då får han nåt bakslag igen och så är vi tillbaka på samma igen. Idag trodde jag faktiskt att han var på väg att bli bättre, han har ätit lite bättre, varit lite piggare och sovit som vanligt när han sov eftermiddagsvilan. Men så kändes han varm igen just före läggningsdags, jojomensan, tempade 37,6 igen! Och han ville bara ha halva vällingen och det tog en timme innan han somnade. Imorgon blir det sjätte dagen som han är sjuk och det känns som det börjar bli dags att bli frisk nu. Vet inte om man skulle behöva få nån hostmedicin till honom?! Hostan är nu mera hosta-tills-man-spyr-hosta, vilket han gjorde igår. Idag har det bara varit nära, men det har inte kommit upp nånting.
Felicia är lite snorig, men är ganska okej. Hon fick väl en lindrigare variant den här månaden eftersom hon låg flera dagar förra månaden.
Mannen är väl den som klarat sig bäst. Han hade lite ont i halsen före han kom hem från jobb och sen var han lite snorig och tjock i halsen i helgen, men det har inte blivit nåt mer för honom.
Känns som alla sjukdomar kan flyga och fara nu!

1 kommentar:

  1. Inge kul när småttingarna är sjuka, hoppas lilla Milo kryar på sig.
    http://sandrabackman79.blogspot.se/

    SvaraRadera