tisdag 1 mars 2011

badat


Jag och dottern besökte Mariebad idag.
Hon hoppade direkt i vattnet och börjar bli riktigt duktig på att simma. Hon var både här och där. Före vi går i duschen brukar vi alltid sitta i bubbelpoolen en stund. Det gjorde vi även idag. Det satt en farbror i poolen när vi satte oss ner.
Dottern börjar diskutera skyltarna på dörrarna till omklädningsrummen. Ni vet dom som det är en bild på en kvinna och en man för att man ska veta vilket omklädningsrum man ska till. :)
Dottern säger att gubben är naken (den på dörren alltså), varpå farbror som sitter med oss i bubbelpoolen får roligt och börjar skratta. Jag säger då att kvinnan har ju kjol på sig, medan dottern tycker att hon har klänning, en långärmad klänning. Och plötsligt ger sig farbrorn i bubbelpoolen sig in i samtalet som pågår mellan mig och dottern. Han säger att gubben nog inte är naken, men han kanske har en overall på sig eller nåt liknande.
Jag fick mig ett gott skratt och det fick nog den snälle farbrodern också!

Bilden är från babysimmet 2005, en gammal bild med andra ord. Nu är lilla pluttan snart 6 år och klarar sig nästan helt själv i vattnet. :)

1 kommentar:

  1. Haha, vilken gullig diskussion. Barn är så härliga! Dom tänker i hela andra banor!

    SvaraRadera