torsdag 31 maj 2012

Blöh...

Jaha ja...
Mannen har kommit hem efter 2 veckor på sjön och nu ska han vara hemma i hela 8 veckor. Vette tusan hur det ska gå, men jag tror det blir ganska skönt faktiskt! Och jag tror det är bra för dottern att han är hemma sen när bebis kommit ut.
Vi ska flytta upp på vinden snarast, är lite småfix kvar först. Längtar så!

Bebis växer som h*n ska och nästa vecka ska vi på sista ultraljudet. Ska bli intressant att se vad läkarn säger om beräknad födelsevikt. Jag är ju lite orolig för att den ska vara en sån klimp som dottern var. Hon vägde 4350 gr och jag känner inte riktigt för att klämma ut en sån klimp igen. Och tydligen eftersom det är 7 år sen jag fick barn senast så räknas jag som förstföderska. Hmmm...Nåja vi får väl se!
Barnmorskan på mödra trodde att den vägde ungefär 2,8 kg nu så då skulle den ungefär väga 3,7 eller 3,8 vid födseln. Men hon kan ju inte säga säkert bara genom att känna på magen.
Mitt hb hade iaf gått upp igen, men jag är ändå jättetrött, men det måste väl börja märkas nånstans att jag inte sovit ordentligt på åtminstone ett halvår (troligtvis mer).
Iaf så kan bebis få komma när som helst nu eftersom mannen är hemma också.

Middagsdags nu!

Kram

2 kommentarer:

  1. Har också gravid diabetes.. Bf 16 juli.. Och mej skrämde otrevlige läkaren upp att bebis skulle väga 5 kilo då den kommer då den redan är åt större hållet.. Inte roligt alls..

    SvaraRadera
  2. Känns onödigt att dom skrämmer upp en sådär.
    Min har legat viktmässigt 1 vecka före, men hittills har dom inte sagt att det inte är nån fara. Vi får se imorgon vad läkaren säger.
    Hoppas att din inte blir en 5 kilosklimp! Lycka till!!!

    SvaraRadera