måndag 8 augusti 2011

Back to reality


Jaha, då var man tillbaka i verkligheten igen då!
Första dagen på jobbet efter semestern avverkad. Där var det som vanligt en måndag, ingen hade morgonsysslor, tvättkorgen svämmar över av handdukar, telefonen ringer som att den skulle ha betalt för det, ja som vanligt alltså!
Egentligen är det väl ganska bra att komma in i rutinerna igen. Men inte skulle det ha varit fel med nån veckas semester till. Men nu får man vackert vänta på vintersemestern som jag ska ha i mars...Gissa om det känns som en hel evighet till mars just nu!

I helgen hade vi våran årliga kräftskiva med samma gäng som alltid + några till. Vet inte, men det känns som den bara blir större för varje år. Men det är såklart roligt!
Som vanligt skrattade vi mycket, som vanligt skulle det åska och regna lite och som vanligt blev man mer eller mindre uppäten av myggen, men det får man väl ta. Är glad att vi hade partytält när himlen öppnade sig.
Som vanligt var det en hel drös med människor som sov över, men det är bara roligt! Hellre det än att nån kör hem när dom druckit alkohol.

Känns lite som hösten är här nu! Egentligen är det ju inte så eftersom det bara är augusti ännu, men semestern är slut, dottern börjar dagis på onsdag igen och blir förskolebarn, och jag tycker iaf att det blivit kallare ute. Det är ju inte kallt kallt, men nu har man ju varit van med jättevarmt ett tag, så det känns kallare. Men jag hoppas att det ska bli en fin höst! Vi har ju faktiskt haft en fin sommar, den som säger nåt annat är bara negativt inställd till allt. ;)

1 kommentar:

  1. Hejsan

    Visserligen är jag inne på min 3:e semestervecka av mina 5 och har det skönt, men samtidigt är jag så glad att man har ett jobb att komma till efteråt. De där rutinmässiga sysslorna som kommer tillbaka med vardagen är faktiskt rätt skönt ha ibland.....tråkiga men nödvändiga, även för själen.

    SvaraRadera