tisdag 10 april 2012

Hemma igen och här kommer några bilder...


Jaha ja, är ju visserligen en vecka sen vi kom hem från semestern, men jag har faktiskt inte suttit vid datorn sen jag kom hem. Finns en hel del annat att göra.
Men här kommer iaf lite bilder och lite annat från resan.

Vi for alltså på söndagen den 25 mars. Blev en skumpig färd över med Eckerö linjen, såklart hade det ju börjat blåsa och det blåste så mycket som 25 m/s i byarna. Men alla klarade sig utan att bli sjösjuka.
Sälen / Lindvallen bjöd på varierande väder, det var sol, regn, storm med vindstyrkor på uppemot 25 m/s som gjorde att sittliftarna stod stilla och temperaturen var mellan -5 och +12 grader. Väldigt varierande alltså. Dock var det typ bara snö i backarna, väldigt stor skillnad på hur det såg ut i fjol. Många backar var oxå väldigt dåliga och gräset började komma fram. Jag tror att 9 backar stängde under veckan vi var där. Men det blev lite skidning trots allt, inte för mig då och syrran valde att inte skida men dom andra kämpade på i backarna. Dottern skidade alla dagar utom en, men den dagen hade alla uppehåll för det regnade. Hon blev riktigt duktig och åkte t.o.m lift själv. Mamma var mycket stolt! :)
Vi hade iaf en riktigt rolig vecka som vanligt och nästa resa är redan inbokad, men nästa gång blir det en annan destination.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar