söndag 12 februari 2012

Vinterdag

Vi började dagen med några turer i pulkabacken med en släkting. Dottern åkte rattkälke och jag tittade på. Varken hon eller den andre killen som var där var speciellt intresserade av att åka pulka just idag så vi gick hem till dom och skulle hitta på nåt. Det slutade med att dottern följde med och åkte fyrhjuling på isen. Det tyckte hon var skitskoj och hon lyste som en sol när dom kom tillbaka! =)
Vi åt lite lunch och hon ringde en kompis och frågade om dom skulle komma med och åka skridskor. Sagt och gjort, det bar av till isen som dom spolat vid skolan. Dom åkte bra länge och drack lite varm saft där emellan, men sen ville dom göra lite annat, så dom åkte i skolans linbana en stund. Men sen tyckte vi mammor att det var dags att gå hem för våra fötter och händer var som isbitar.
Nu tror jag resten av kvällen blir lugn.
Jag ska iaf inte röra så mycket på mig mera för då får jag väl inte sova i natt igen. Foglossning är inte att leka med och det är inte roligt när man inte kan vända sig i sängen på nätterna utan att det tar ont. Men jag överlever! Ibland blir det inte som man tänkt sig, men jag är glad så länge bebisen mår bra där inne och att jag är så lyckligt lottad att vi kommer att få en liten bebis. Det var ju lite osäkert på den fronten ett tag...

4 kommentarer:

 1. Angående foglossning så vill jag slå ett slag för Akupunktur! Det gör underverk för de flesta, vänta inte för länge då tar det många, många gånger innan det hjälper.

  SvaraRadera
 2. Har faktiskt funderat på det... Har du förslag på nån bra??

  SvaraRadera
 3. De gör det på BB! Du pratar med någon på mödrarådgivningen så fixar de en remiss och så bokar du en tid med de på BB sedan. Gick riktigt enkelt, jag ringde bara till mödra och sedan BB och var på mitt första tillfälle typ dagen efter.

  Jag gillade inte riktigt att få akupunkturen men det var helt klart värt det!

  SvaraRadera
 4. Ok! Tack! Ska ta upp det med Monica på mödra imorgon när jag ska dit...

  SvaraRadera