söndag 26 februari 2012

Uppdatering

Jaha ja...är nu i vecka 22 av graviditeten och mår väl egentligen rätt OK.
Förutom att jag har rätt ont i mitt bäcken, går hela vägen runt nu för tiden och ju mer jag rör mig ju mer ont har jag. Börjar se ut som en pingvin när jag går för att det tar ont att gå normalt.
Dessutom har sammandragningarna börjat komma mer och mer. Första gången jag kände av dom var i vecka 15, men då var det bara nån gång nu och då. Nu skulle jag nog säga att jag har minst en om dagen, oftast flera. Men vad jag förstått så är det normalt, och tydligen är det vanligare med barn nummer 2 än vad det är med första. Jag har iaf inget minne av att jag skulle ha haft sammandragningar såhär tidigt med dottern.
Än så länge går det dock bra att jobba. Visst känner jag av det nu och då, men det hindrar mig inte i jobbet. Jag vill ogärna bli sjukskriven redan, det blir så himla långt att gå hemma då.
Magen växer och både mannen och dottern försöker febrilt få känna en spark eller två, men så fort dom sätter dit handen så slutar h*n sparka.
Konstigt nog har jag inte några s.k cravings som jag hade med dottern. Jag äter mycket mindre än vad jag gjorde med dottern oxå. Men det kanske är bra med tanke på att jag inte kan röra på mig allt för mycket om jag inte vill vara invalid resten av dagen.
Har hyrt en ryggkorsett som ska underlätta för bäckenet lite och sen ska jag oxå få gå på akupunktur. Ska dit första gången imorgon, ska bli intressant att se om det hjälper.
Nu ska jag värma vetekudden och sätta mig i soffan en stund.

1 kommentar:

  1. Hoppas akupunkturen hjälpte! :) Hörrdödu, om en vecka när vi kommer och hälsar på är det bäst för kermit att h*n sparkar när moster lillstrumpa ska känna ;) haha

    SvaraRadera