fredag 9 september 2011

Fredag


Jaha då hade det gått en vecka igen då...
Väldigt skönt med helg måste jag säga. Imorse var det såååå seeegt när klockan ringde. Full rulle har jag haft på jobbet idag och det kändes skönt att sätta sig i bilen och veta att man inte behöver åka till jobbet förrän på måndag igen.

I helgen ska jag spendera lite tid med en kompis som jag träffar allt för sällan.
Mannen ska hjälpa sin pappa att fixa ny garageport på sin morfars garage så han lär jag väl knappt se på hela helgen.
På söndag ska jag och dottern eventuellt besöka badhuset i stan. Har lite planer på att överraska dottern med ett biobesök också. Hon skulle vilja se "Smurfarna" som går på bio just nu.
Däremellan ska jag väl hinna motionera lite och kanske göra nånting här hemma, typ måla fönstersmygar, tvätta fönster, städa, tvätta bilen och ja det finns att göra.

Mannen sa redan förra gången han var hemma att han skulle börja slipa golvet uppe i tv-rummet nästa gång han kom hem från jobb. Nu har han varit hemma typ 2½ vecka och än så länge har inget golv blivit slipat. Undrar om det alls blir gjort före han far på jobb igen. Känns som det aldrig blir färdigt där uppe. Börjar kännas som det är dags för att få huset färdigt nu. Till julen har vi bott här 4 år, men bor fortfarande bara på 1 våning.
Skulle "Hulda" anlänt som det var meningen i januari så skulle det iaf ha blivit färdigt tills dess, det lovade min man mig, men just nu har jag inte så stora förhoppningar om att det är färdigt då. Men man vet ju aldrig, han kan ju få nåt ryck och så är allt klart mitt i allt.
Ibland önskar jag att jag kunde göra mera där uppe, men som det är nu så blir det jag som får måla och lite såna saker som mannen tycker är supertråkigt. Och jag gör det gärna, men då måste det ju vara så färdigt att jag kan måla....

Hör ni trevlig helg!

2 kommentarer:

  1. Hej

    Den där biofilmen ni skulle se du och din dotter, den har jag sett och den var riktigt bra......

    SvaraRadera
  2. Ja den var helt OK! Dottern ville se den igen... :)

    SvaraRadera