lördag 24 september 2011

Dåligt...

...med inlägg blir det, det är ju tydligt!
Ja jag vet inte, har inte riktigt känt för det, allt har varit lite upp och ner och hit och dit.
Jag vet inte riktigt vad som hänt den senaste tiden.
Ingenting har varit roligt, jag går runt och suckar, funderar, är irriterad hela tiden (nästan iaf), känner ingen inspiration för nånting.
Magen har varit upp och ner och in och ut i flera veckor, men börjar väl nu bli lite bättre, även om den inte är bra ännu. Var till läkare och fick medicin, troligtvis magkatarr. Men det var ju det jag nästan visste redan, men man måste ju ändå gå till läkare, betala 20€ och få det konstaterat och lite medicin utskriven på recept. Har också blivit testad om jag har en bakterie, helicobakter tror jag den heter, men det svaret får jag veta på måndag. Har jag den måste jag äta antibiotika också. Jaja, bara det blir bra, för nu har jag tröttnat på det här med magen.
Mår inte magen bra så mår man inte bra, så är det bara!
Sen tänker jag ju mycket på det här med barn ännu. Det är snart tre månader sen missfallet och det har jag lagt bakom mig. Det är inget jag kan göra nåt åt och det var inte meningen helt enkelt.
Jag försöker tänka framåt och försöker tänka positivt, men det är väldigt svårt ibland. Livet är fruktansvärt orättvist ibland och det är väl inget man kan göra nåt åt hur mycket man än skulle vilja det.
Det blev inget barn den här gången heller och det ser inte så ljust ut inför framtida ägglossningar heller. Tänker många gånger att nu struntar jag i alltihop, jag ska strunta i allt vad ägglossningar och försök till att bli gravid heter. Tar det så tar det! Jag antar att det kanske inte är meningen att jag ska ha flera barn. Men jag kan inte tänka så, det går inte! Det finns inte på min karta...
Emellanåt tror jag att jag ska bli tokig, slita mitt hår och bara gråta. Men vad hjälper det? Inte tusan hjälper det mig att bli gravid iaf.
Positiva tankar var det och kanske nåt annat att tänka på!

4 kommentarer:

 1. Usch jag förstår att det är tufft. Du har de ju inte så lätt heller men en karl på skön :( jag hoppas det tar sig snart för er och att ni får en liten bebis. Nu har lyckats 2 gånger, jag är hoppas starkt på en 3:e. Kramar

  SvaraRadera
 2. Jag håller tummarna för att det går som ni vill så småningom, det där måste vara jättefrustrerande!
  Styrkekramar

  SvaraRadera
 3. Skickar en stor kram och hoppas att du ska hitta ork att kämpa igen! Ni har många år på er (även om det inte är så kul att tänka år) så det ska nog lyckas. Ni var ju så nära en gång, det kommer att hända igen!
  Att det börjar bli höst och mörkare piggar inte direkt upp, men ni får försöka skämma bort er lite med levande ljus och lite mys!

  SvaraRadera
 4. Tack för era styrkekramar! Det värmer att ni tänker på mig...
  Ibland känner jag mig bara så "pallrig" på ren åländska. Det finns såna som har det värre än jag, men det är svårt att tänka så oxå.
  Skönt att nån där ute tänker på oss i våran frustration.

  SvaraRadera