onsdag 7 november 2012

Håhå

Här blir det inte många inlägg inte. Vet inte men tiden räcker inte riktigt till!

Idag blev det en väldigt hektisk morgon i familjen.
Milo skulle börja på babysim. Vi skickade syster till skolan som vanligt och gjorde oss klara för att åka på babysim som började redan klockan 9 på morgonen.
Vi kom dock inte i väg riktigt när jag ville att vi skulle komma iväg, men vi hann dit och vi var näst sist in i till bassängen. Mannen skulle med och fotografera det hela, ville det eftersom vi fotade när Felicia var på babysim också.
Jag och Milo klädde av oss, duschade och satte på badkläder och hoppade i plurret. Vi simmade på med de andra barnen och mannen fotade och pratade med en kollega som också hade sin sambo och dotter i poolen. Det ringer plötsligt i mannens telefon. När samtalet var slut säger han till mig, ordagrant: Du kan komma upp nu!
Det var samtal från skolan, dotterns lärare ringde och sa att dottern fallit och slagit huvudet och skolsystern bedömde såret så pass djupt att det måste limmas/sys.
Ja men det var bara att stiga upp ur poolen och hastigt slänga sig i duschen och klä på sig, Hur hastigt det nu går med en 4 månaders bebis. Som tur var så var han snäll och låg mest och tittade.
Vi rusade iväg till skolan och hämtade dottern som nog mådde bra efter omständigheterna. Sen for vi i väg till akuten och fick som tur var komma in till läkaren ganska snabbt.
Det blev 2 stygn i huvudet och dottern var jätteduktig!
Hon grät visserligen men INTE för att det tog ont eller över såret överhuvudtaget, hon grät för att hon inte skulle få fara till skolan mer idag. Lilla vän!
Hon är vid gott humör, säger att det är lite ömt och vill gosa lite med mamma, så nu ska jag avsluta här och göra just det. Gosa med henne!

Jo förövrigt så verkade Milo tycka att babysim var kul, han sprattlade som bara den!
Kommer bild så fort jag satt in dom i datorn!

1 kommentar:

  1. ojoj...så det kan gå!! Tur att det gick bra ändå med allt. Men nu räcker det väl med akutbesök för flisan i år iallafall =)
    Kramiz

    SvaraRadera