måndag 30 juli 2012

Hinner inte...

Verkar som tiden inte räcker till riktigt. Den här lilla krabaten som kom ut i slutet på juni tar all min tid just nu. Dessutom är jag nu ensam med båda barnen för första gången, eller ja första gången en längre tid. Mannen åkte på jobb i onsdags (alltså snart en vecka sen) och hittills har det faktiskt gått bra. Lite stressigt blir det emellanåt eftersom dottern går på simskola 2 veckor nu, såhär passligt när pappa for på jobb, bara för att krångla till det lite extra för mamma. Men det har gått riktigt bra det oxå, vi är några stycken på vägen här som har barnen samma tid i simskolan så vi har kunnat samåka lite grann. Dessutom är det bra att dottern har nånting att göra.
Milo har bra och dåliga dagar som alla andra, men han har börjat vara lite mer vaken på dagarna och mera nöjd att ligga på golvet eller sitta i babysittern. Ett tag skulle han bara vara i famnen. Just nu försöker jag få honom att somna i sängen eller vagnen, blir mycket famnen för han vill inte alls ligga ensam. Tror jag tar tag i det på allvar när mannen kommer hem.
Nätterna är lite sisådär. Ett tag hade han för sig att han skulle vara vaken 2 timmar per natt, men sen jag började ge ersättning till natten så slutade han med det. Men nu har han istället börjat med att äta med en och en halv timmes mellanrum från klockan 5 på morgonen. Han är så dålig på att rapa dessutom och sen får han ju inte riktigt sova pga det. Men vi kämpar väl vidare.
Som sagt för det mesta går allt bra och han är snäll. Storasyster har växt och gör faktiskt mycket själv utan att klaga. Är en klar fördel att hon är 7 år och inte 2. Hon tycker förstås att Milo tar mycket av mammas tid, men så länge jag ammar så blir det ju så. Bara vi får rutinerna på grej så ska jag och hon hitta på nåt skoj tillsammans!

Bjuder på en bild eller två!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar