måndag 12 mars 2012

Känns som...

...jag behöver uppdatera och det känns även som jag skulle behöva ha lite semester. Men det är ju tur att jag ska ha semester om två veckor och det är antagligen för att det är så nära som man börjar känna som det är dags.
Den 25 mars åker vi till Sälen! Såååå skönt ska det bli!
Jag kommer ju inte att skida eftersom min barnmorska har avrått mig från det med tanke på att jag kan falla eller så kan det komma nån annan i backen som rusar över mig. Dessutom känner jag inte mig så hundra på slalomskidorna än att jag vågar riskera lilla Kermit. Men jag få väl hitta på lite annat som är lite mindre riskfyllt!

I lördags fyllde min lilla prinsessa 7 år! Helt otroligt att min lilla bebis redan är 7 år. Det har gått så himla fort. Hon ska liksom börja skolan i höst! Tror mamma har jobbigare än dottern själv. ;) Känns lite sorgligt när allt som händer på dagis nu så händer för sista gången för henne, som julfest, vårfest och annat roligt! Men hon kommer nog att få det himla skoj i skolan också.

Magen växer och mår bra. Lilla Kermit rör på sig mer och mer och man börjar nu kunna se på utsidan att handen rör sig om man lägger den på magen när h*n sparkar. Härligt! Jag går in i vecka 25 på onsdag och förutom foglossningen så mår jag bra. Är lite tröttare än vanligt kanske, men jag misstänker att mitt Hb sjunkit en aning också så jag antar att det blir att inta lite extra järn snart.
Imorgon ska jag på sockerbelastning för att kolla att jag inte har graviditetsdiabetes. Ser inte fram emot att dricka nån söt, sliskig soppa på tom mage. Jag får inte äta efter klockan 20.00 ikväll och kommer inte att få äta förrän tidigast imorgon vid 10-tiden kanske. Så jag ska snart äta nåt ordentligt så jag håller mig mätt ett tag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar