tisdag 15 november 2011

November

Ja det är november och vädret är ganska trist, även om solen faktiskt visat sig i två dagar nu.
Nu har termometern krupit under nollan, så kanske det kommer snö snart... I fjol den här tiden var det ju rätt vitt redan. Inte för att jag vill ha snö riktigt än, men det blir ju lite ljusare då i alla fall.

Middagen med gänget blev som vanligt god och vi hade trevligt! Dock tyckte jag att alla verkade lite slöa och trötta. Men ibland är det ju så. Huvudsaken var ju att vi hade skoj ändå. Eftersom vi var några som hade barnen med så blev det inte så jättesent.

Föra veckans torsdag var vi från jobbet med på Damernas afton. Vi lagade modeller hela dagen och jag måste nog säga att jag var rätt nöjd med mina frisyrer. Modellerna var med och visade kläder på modevisningen sen. Dessutom hade tre av mina kolleger gjort lite extremare frisyrer som också visades upp.

Senaste helgen var familjen plus bästaste vännerna till Caribia i Åbo och badade så vi fick simhud mellan tårna.:)
Vännernas yngsta son, vårat gudbarn alltså, blev hemma eftersom han var så hostig. Egentligen kanske våran dotter borde varit hemma hon med, men det var ju för hennes skull vi for. Hon var också jätteförkyld och hostig. Men det gick relativt bra i alla fall. Vi badade och badade och badade! Lördagkväll låg hela familjen i sängen före 21.00 och det händer ju inte speciellt ofta kan man ju säga.

Dock har dottern varit hemma från dagis nu både måndag och tisdag. Eftersom jag ändå varit ledig så kändes det så dumt att skicka henne till dagis med den förkylningen som hon har haft. Nu mår hon lite bättre även om hon fortfarande är förkyld. Men imorgon åker hon till dagis som vanligt!
Håller tummarna för att jag och mannen klarar oss utan förkylning, men jag antar att risken är ganska stor att vi får en släng av det.

Golvet i tv-rummet på vinden är nu slipat och lackat 2 gånger. Det tar sig :)! Dessutom pratar mannen om att tapetsera inom en snar framtid, han mumlade nåt om att han ville ha det färdigt före jul. Se där! :) Har en tapet till att beställa och det ska vi försöka få gjort den här veckan. Det jobbiga är ju att det är en massa lister som ska sättas på plats och lite som ska målas och sånt tar ju lite tid....Nåja, men det går ju framåt i alla fall!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar