fredag 1 april 2011

Helg


Härligt med helg!
Och även om det är lite disigt ute så är jag ganska positiv, för snön försvinner ju. Och det är verkligen dags för det nu. Missförstå mig inte, jag tycker att vi haft en jättefin vinter, en härlig vinter, en sån vinter som det ska vara med snö och kyla. Hatar slask!
Känner att våren nog kommer snart...eller kanske det är så att jag mest vill att den ska komma.
Imorgon ska lillskruttan ha 6 års kalas för sina dagisvänner. Så det blir livat i luckan i morgon. Så ikväll har vi förberett lite med godispåsar och sånt. Har också hunnit dammsuga och städa toaletterna, vilket betyder att jag får sova en lite längre stund imorgon. Oj så skönt det ska bli! Hoppas bara att dottern också sover lite längre...Hon har nämligen en konstig förmåga att vakna skittidigt när hon faktiskt får sova länge. Som igår till exempel, jag började jobba 11.00 och hade ställt klockan på halv 9, men då tycker dottern att hon ska stiga upp klockan 7. Men när hon ska stiga upp tidigt då måste jag alltid väcka henne...Knasunge! =)
Nu tittar dottern på Skönheten och odjuret på Disney Channel, sen blir det sängen för henne. Vad jag ska se på är en senare fråga, men jag kanske tar Gregory David Roberts - Shantaram och lägger mig i sängen och läser ett kapitel eller två.

Trevlig helg!

Bilden är från förra årets kalas. Dottern och hennes bästa kompis. =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar