söndag 28 november 2010

Julkänslor, 1-års kalas och lite besvikelse...


Snön lyser vit där ute och temperaturen ligger runt 12 minusgrader.
Så länge det inte blåser är det helt OK.
Jag tog mig en promenad tidigare ikväll och det var riktigt skönt. Snön knarrade under skorna och stjärnorna lyste klart på himlen. Härligt!
Under tiden jag tog en promenad så fixade mannen och dottern pepparkakshus. Blev jättefint! :)
Har också idag fått upp alla ljusstakar och stjärnor. Häromdagen fick jag för mig att jag skulle göra julkort. Det var längesen kan jag säga, men dom blev jättefina, om jag får säga det själv. :)
Julkänslorna börjar allt komma lite.
Lilla jul igår firades hos svärföräldrarna. Både mannen och svärfar är på jobb på julafton så vi firade lite stora jul i förskott. Det var rökt lax, gravad lax och lite lådor och lite köttbullar och såklart skinka. Allt var riktigt gott och som alltid äter man alldeles för mycket. Aladdinasken kom såklart fram på bordet och på julen får man ta från det undre lagret också. :)

Vi har idag varit på 1-års kalas till vårat gudbarn Emil. Gulleplutten är ju bara för söt!
Våran present verkade bra för han körde runt med den ena plastobilen han fick, han fick en till och en bok också, men den andra bilen tyckte storasyster att hon skulle ha. :)

Under kvällen har det förstås kommit en liten besvikelse. Egentligen visste jag ju att det inte skulle bli nån liten junior den här gången heller. Men man kan ju inte låta bli att hoppas. Man måste ju leva på hoppet annars blir man tokig. Jag skulle vara tokig redan annars med tanke på att jag hoppats de senaste 2 åren. Jag fortsätter hoppas....

3 kommentarer:

 1. tack för idag och en bamsekram åt dig....

  SvaraRadera
 2. Jag har förstått detta fast jag inte sagt nåt(du kanske inte vill det heller, speciellt på jobbet, har jag tänkt, det är säkert tillräckligt jobbigt ändå).
  Har du besökt farbror doktorn?(fast det har du säkert, du har koll på det mesta ju)
  Håller tummarna för att det är din/er tur snart. Kram

  SvaraRadera
 3. Tack Madde! Jo doktorn är besökt men jag verkar inte ha några fel dock...Ibland känns det jättejobbigt och tungt när man hela tiden får höra om alla som ska få eller får barn. Jag är jätteglad för alla dom som får barn, men ibland är det svårt att vara positiv fast man försöker.
  Men vi kämpar vidare!

  SvaraRadera