lördag 7 augusti 2010

Semestern lider mot sitt slut...På måndag börjar slaveriet igen... :P Nä men jobbet iaf!
Fast jag har tjuvstartat idag med att göra en brud!

Är ganska trött just nu. Vaknade 05.30 i morse och somnade inte om förrän en kvart före jag skulle stiga upp. Dels hade jag ont i hals/nacke/skulderblad och visste inte riktigt hur jag skulle ligga och sen började jag ju fundera på bruden jag skulle göra idag. Jag tänkte jag skulle se en film ikväll men vi får väl se hur det går, jag somnar väl antar jag.
Det gick ändå bra att jobba fast jag har ont, det tog konstigt nog inte ont just med dom rörelserna. Men det tar ont och det hugger till vid vissa rörelser och när jag sväljer eller gäspar ibland så hugger till från hals ner mot skulderbladet. Vet inte om jag har nån nerv i kläm eller om det bara är nånting med nån muskel. För trycker jag på ett ställe på halsen så tar det ont i skulderbladet, nånting hänger ihop där iaf.
Tyvärr ska jag på massage först den 16:de augusti, men om det inte blir bättre inom några dagar måste jag kanske ringa massören och få en akut tid före.

Imorrn blir det 3 års kalas på Skogshöjden. Dom är mycket för treor i den där familjen i år. :)
Har inhandlat present idag som jag hoppas att hon tycker om.
När jag ändå var i stan så passade jag på att fixa ett nytt batteri till min klocka som jag varit utan i flera veckor. Jag är väldigt van att ha klocka, nu hade jag vant mig att vara utan den även om det till och från var lite jobbigt när man inte visste vad klockan var utan att plocka fram mobilen eller fråga någon annan. Så nu när jag satte den på armen igen så undrade jag vad jag hade på armen....Hmmm...konstigt det där hur man vänjer sig vid saker fort!

Lägger in en bild på den blivande 3 åringen och en bild på hennes lillebror (våran gudson) när dom var här en helg.

1 kommentar: