måndag 17 december 2012

Förkyld

Jaha då var det min tur att vara förkyld, men det kanske var dags eftersom jag inte varit sjuk på typ 1½ år. Jag hoppas det blir bättre till jul och om inte det så i alla fall tills vi åker till Björnriket och skidar.  Och det gör vi den 30 december. Nice!
Snön bara vräker ner och  det börjar redan bli svårt att veta var man ska sätta all snö. Jag tycker om snö, det blir så mycket finare ute då än om det bara regnar och slaskar, men det får ju vara nån måtta med allt. Mannen är ju såklart på jobb så skottande får man ta hand om själv, ja nästan i alla fall. Just nu är ju svärfar hemma på ledigt så han har faktiskt varit här och hjälpt mig lite, men han far väl på jobb på onsdag igen och då är det en vecka kvar innan mannen kommer hem på ledigt. Hoppas det inte kommer så mycket snö under den veckan. Skulle jag inte vara förkyld skulle det väl vara en sak och hålla på att skotta, men det bara bränner i halsen och man är helt slut efter några tag med nåt snöredskap.

Idag fyller mannen år. 31 år blir han. Grattis älskling!
Vi firade honom före han åkte på jobb så det har vi redan klarat av.

Barnen då?!
Jo dom är friska och krya, i alla fall än så länge.
Felicia är på slutspurten av första terminen i skolan. På torsdag är det julfest! Tiden går fort.
Milo har äntligen börjat sova bättre både på nätter och dagar, även om han vissa nätter vaknar och vill ha nappen och vissa dagar sover han lite mindre i vagnen, men vi har väl alla dåliga dagar.
Mina små tomtar <3 br="br">
Han har i alla fall börjat svänga sig igen och han gör försök till att sätta upp benen när han ligger på mage, så kanske det blir krypning snart. Han älskar att sitta i hoppgungan och gåstolen är kanon, man kommer ju åt både det ena och det andra i den. Är kul att se honom i den faktiskt. Hela han lyser som en sol!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar